Toegangscontrole systemen

Waarom toegangscontrole?

Toegangscontrole wordt om meerdere redenen toegepast. Daarbij kunt u denken aan het buiten houden van ongeautoriseerde personen uit uw pand of gedeelte van uw bedrijf of daadwerkelijk voor controle van toegang van personen tot een object in bepaalde tijden op een dag.

Bovengenoemde kan op meerdere  manieren gerealiseerd worden zoals via een pasjes systeem/ gezichtsherkenning of vingerscan dus Biometrie.

Dit alles kan uitgebreid worden naar meerdere vestigingen van uw bedrijf en als het systeem in Cloud gehangen wordt zoals dat mooi heet kan de beheerder via internet op ieder gewenst moment met de juiste autorisatie de verschillende locatie via afstand beheren en wijzigingen doorvoeren. Systemen kunnen ook gekoppeld worden met uren registratie zodat u via afstand de meest actuele tijdsregistratie kan raadplegen voor salarisverwerking van uw personeel. Hierbij verdient het systeem zich binnen korte tijd terug. Daarbij kunt u denken aan besparing van tijd voor en na de pauze van uw medewerker maar de grootste winst is te behalen in het verwerken van de urenregistratie t.b.v. de salaris verwerking.

Omdat hierbij van Biometrie gebruik gemaakt wordt is het systeem fraude ongevoelig, de medewerkers kunnen bijvoorbeeld niet voor elkaar de urenkaart afstempelen.

AC-F100-3set_1017x768