Elektro- en Comfortinstallaties

Cimorq Technical Solutions levert kwalitatief hoogstaand vakwerk en uitmuntende dienstverlening, zowel voor  bedrijven en instellingen als bij particuliere projecten en renovatiewerkzaamheden. Wij hebben ruim 20 jaar  ervaring en expertise in huis op het gebied van:

• Advies & ontwerp op het gebied van elektrotechniek

• Elektrotechnische installaties

• Beveiligingsinstallaties

• Toezicht & inspectie

• Data & telefonie

• CCTV Bewaking

Elektrotechniek is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Vanaf een simpele aan/uit knop voor uw licht tot zeer uitgebreide domotica (Slim schakelen/ Comfortinstallatie/ KNX) bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verzorgen uw installatie met onze passie voor het vak met een uitstekend resultaat mede door gebruik van de A keuze materialen en merken. Allerbelangrijkste is dat wij eerst naar uw behoefte luisteren en dit naar techniek vertalen met in achtneming van uw budget.

Een 100% betrouwbare en storingsvrije installatie is natuurlijk het allerbelangrijkste en begint met een betrouwbare en correcte installatie wat wij uiteraard voor u verzorgen. Laat ons uw installatie onderhouden en beheren tegen het van tevoren afgesproken budget en conform uw wensen.

Denk hierbij aan:

–      Verlichtingsinstallatie ramplace ( op tijd vervangen van lichtbronnen)

–      Onderhoud van uw noodverlichtingsinstallatie (lichtbronnen en accu’s)

–      Verdeelkasten

–      UPS installatie.

Dit voorkomt verrassingen en hoge uitgaven op momenten dat u dat het minst kan permitteren. Wij verzorgen een duidelijk en overzichtelijk onderhoudsschema voor u zodat u te aller tijden weet wat u kan verwachten en hoe uw installatie ervoor staat.

alarm-preview

babka2

bezpieczenstwo-dzieci