Alarm systemen

Met de aanschaf van een alarminstallatie koopt een particulier of een bedrijf geen bescherming maar gemoedsrust dat u gewaarschuwd wordt als er iemand uw waardevolle boedel probeert te stelen. Een alarminstallatie voorkomt geen diefstal maar signaleert een onbevoegd persoon die zich op een locatie bevindt waar hij zich op dat moment niet hoort te bevinden.

Omdat het dus om een veilig gevoel gaat moet de aangeschafte apparatuur natuurlijk 99.9% betrouwbaar zijn zodat u ten alle tijden op de juiste werking kunt vertrouwen. Daarnaast wordt de huidige apparatuur ook deels ingezet voor Domotica oplossingen. Daarbij moet u denken aan schakelen van binnen- of buitenverlichting.

Bij een alarmsituatie of juist bij een ingeschakeld systeem een licht simulatie zodat van buitenaf lijkt of personen aanwezig zijn.

Om dit te kunnen realiseren werken wij met de meest betrouwbare en innovatieve systemen van Satel type Integra die door Osec B.V. in Nederland geleverd worden en die ook de technische support voor de installateur hoog in het vaandel hebben staan.

Kortom beveiliging is maatwerk en wij zijn meer dan geneigd om samen met u een systeem te configureren die bij uw dagelijkse handelingen past en dit alles met inachtneming van de wettelijke regels.

INT-TSG